Perasma Studios

Perasma Studios

Με το φιλικό, οικογενειακό και φιλόξενο περιβάλον, θα σας προσφέρουμε τη δυνατότητα για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή.

Φεύγεις για πολύ καιρό και γυρίζεις ένας διαφορετικός άνθρωπος. Ποτέ δεν επιστρέφεις εντελώς.

Απο το 1985

1. Διαθέτουν
12 studios και 2 δυαράκια που μπορούν να φιλοξενήσουν από δυο άτομα έως και πενταμελείς οικογένειες, Διαθέτουν ψυγείο, Τ.V., κουζίνα, μπάνιο, ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα , air condition και δωρεάν ελεύθερη ασύρματη πρόσβαση στο internet.
2. Γενικά
Το συγκρότημα Perasma studios βρίσκεται στο Κυπρί σε μια πανέμορφη θαλάσσια αγκαλιά μόλις 3 χλμ από το λιμάνι της Άνδρου το Γαύριο, 400 μ από την πασίγνωστη κοσμοπολίτικη «Χρυσή ΄Αμμο» και 1 χλμ. από την μεγάλη παραλία του Αγίου Πέτρου. Στη βασική οδό από Γαύριο-Χώρα Άνδρου υπάρχει στάση Κ.Τ.Ε.Λ στη παραλία Κυπρί(3χλμ.) όπου βρίσκεται το συγκρότημα. Υπάρχει και άνετη πρόσβαση ταξί και Ι.Χ.
3. Περιβάλον χώρος
Ο χώρος περιβάλλεται από καταπράσινο κήπο, , λουλούδια, φοίνικες και άλλα καλλωπιστικά δένδρα όπου τα παιδιά μπορούν να ευχαριστηθούν το παιχνίδι τους και ιδιωτικό παρκινγκ, η πρόσβαση στην αμμουδιά γίνεται χωρίς να χρειάζεται να διασχίσετε τον δρόμο, πολύ βολικό και ασφαλές. Ιδιαίτερα φιλικό για παιδιά.
4. Σχολές θαλάσσιων σπορ
Λάτρεις των θαλάσσιων σπορ windsurfing S.U.P. (Stand Up Paddling) έχουν πρόσβαση σε εξοπλισμό για όλα τα επίπεδα με άριστα εκπαιδευμένους προπονητές. Στην περιοχή μας λειτουργεί σχολή κατάδυσης Scuba Diving για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τους θησαυρούς και τα ναυάγια.

τα διαμερίσματα studios perasma στην ανδρο για διαμονη διακοπες διπλα στη θαλασσα πιο παραθαλασσια δεν γινετε